Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Coaching

 
Bewuste beslissingen vereisen ontspannenheid en openheid op alle vier onze intelligentieniveaus

Onze coaching programma's

Hoe goed jij je macht en kracht beheert, bepaalt je persoonlijke welzijn en de resultaten die je kan behalen. Beheer je macht en kracht, dan ben je in flow, is het gemakkelijk om verandering te omarmen en je doelen te bereiken. Be The Wellbeing zorgt ervoor dat je je macht en kracht en daarmee je welzijn, je bewustzijn en je capaciteiten ten volle ontwikkelt en dat ze kunnen ‘flowen’. 

Het beheren van macht en kracht vereist bewuste beslissingen, die dan weer ontspannenheid en openheid vereisen op al je ‘intelligentiegebieden’, daarom integreren we deze bewustzijnsniveaus in al onze programma’s:

  • Fysieke intelligentie – je lichamelijke welbevinden

  • Emotionele intelligentie- je emotionele balans

  • Mentale intelligentie– je mind set

  • Spirituele intelligentie – je purpose

Dat is hoe wij kiezen om te leven en te werken. Want een geweldig leven creëert geweldige zaken. Waar creatieve, wijze oplossingen en fantastische resultaten een natuurlijk gevolg van zijn.
 

Leer jezelf beter besturen

Wil je leren hoe je je eigen macht en kracht beter kan besturen en in flow kan zijn in jezelf, op je werk en in je relaties, zodat je je persoonlijke doelen kan omzetten in werkelijkheid? Ontdek hieronder ons coaching programma, vraag naar een van onze gratis loopbaan sessies of contacteer ons voor persoonlijke feedback. Mogelijk kom je in aanmerking voor loopbaancheques (werknemers, werkgevers en zelfstandigen) of de KMO portefeuille (iedereen met een BTW nummer), vraag het ons gerust.

 

 
 

Persoonlijke coaching

Wij geloven dat je het geweldigst bent als je de leider bent van je eigen leven, wanneer je beschikt over je eigen macht en kracht. We begeleiden je in je persoonlijk leiderschap, zodat je je doelen realiseert. Of dat nu in relaties, projecten of andere energie gevende dingen is. Wanneer je de regels durft te breken en je creatieve krachten omarmt, kom je tot je kern en kan je het spel spelen dat je echt gelukkig maakt.


Loopbaan coaching

In onze loopbaan sessies ontdekken we samen wie jij bent. Van daaruit geven we vorm aan de beste match tussen jou en je werk of projecten. We gaan verder dan het aanreiken van enkele tools die je kan toepassen in je professionele leven. In plaats daarvan passen we jou toe op je werk. Kracht in actie.


Ondernemerschap coaching

We coachen jou als zelfstandige of ondernemer in het overbrengen van je waarden en leiderschap naar je klanten en relaties. Op een creatieve, inspirerende manier helpen we je in je opstart. Ook in je doorstart of heroriëntering staan we je bij. Zodat je bedrijf de uitstraling heeft die jou belichaamt en de doelen realiseert die jou vertegenwoordigen.


 

Ondernemerschap coaching - Inner Entrepreneur I+II+III

Iedereen die voor groei gaat, komt vroeg of laat in contact met dat deel in zichzelf, waar je integriteit en overtuigingen getest worden. Het leven test je nu eenmaal of je gezond met macht en kracht kan omgaan. Hoe groter de macht die je verwerft, hoe groter je persoonlijke kracht moet zijn om integer in je werk te blijven staan. Is je vertrouwen bijvoorbeeld geschaad, dan is dat een deur om je kracht te oefenen en vergroten. 


Leiderschapscoaching

Als leidinggevende faciliteer je evolutie. In je bedrijf, binnen teams en bij de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers. Alles hangt ervan af van hoe jij je macht gebruikt. We helpen je om jouw capaciteiten rond het leiden van veranderingen te vergroten, zodat je een leider van morgen wordt. De focus die we leggen vertrekt vanuit jouw behoeftes en ambities. Kijk eens, ter inspiratie, naar onze lijst met leiderschapskwaliteiten en vertel ons waarmee je aan de slag wil. We kunnen er ook samen door gaan. Contacteer ons voor persoonlijke afstemming en feedback.


Familiecoaching

Soms komen we in ons werk herhaaldelijk dezelfde uitdagingen tegen, andere vorm maar zelfde kern. Wanneer we meerdere zaken hebben geprobeerd en het blijft maar wederkeren, is de kans erg groot dat we de oorzaak in onze familiepatronen moeten zoeken. Van onze familie erven we niet alleen onze fysieke genen, maar ook een volledig wereldbeeld dat je waar dan ook gaat toepassen. Je krijgt van ons een waardevolle ‘systeem update’.  Aangepast aan de huidige tijden, en vooral aangepast aan jou zodat je niet meer wordt tegengehouden door oude overtuigingen maar je toegang krijgt tot je eigen macht en kracht om je dromen te realiseren.


 

Relatiecoaching

We staan voortdurend in relatie tot anderen, we hebben relaties met familie, relaties met vrienden, relaties met een partner, relaties met een werkgever, relaties met klanten, relaties met collega's en relaties met vreemden die ook een mening vormen over je werk en merk. Hoe jij en de ander in deze relaties staan heeft een groot effect op je bekrachtiging en de professionele resultaten die je kan behalen.  

 

Leaving a Legacy coaching

Je start een nieuwe levensfase in je leven. Gebeurt dat op je dertigste of als senior, de accenten liggen anders, maar de essentie is dezelfde: 'Wie ben ik? En hoe zet ik dat in de wereld?' We gaan op zoek naar de impressie die jij op de wereld wil achterlaten, hoe jij bijdraagt aan toekomstige generaties, wetend dat jouw leven belang heeft en zal gehad hebben. Zodat je meer doet dan enkel een goed rolmodel zijn en een actieve, bewuste aanpak hebt om deze levensfase vorm te geven. Om na te laten -naast geld- wat er uiteindelijk écht voor jou toedoet. We hebben meer dan ooit, meer macht op de wereld dan we denken.