Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Herlaad jezelf

Een Be the Wellbeing masterclass voor iedereen die vaak met verandering en uitdagingen te maken heeft en wil weten hoe je de uitdagingen transformeert in kracht.

Herlaad jezelf

Beweging & Dans.jpg

Jezelf herladen is een actieve transformatie waar je kneuzingen en littekens van een uitdagende reis verwijdert, transformeert en terugkeert naar de kern van je waarden en zijn.

Hoe gebruik jij jezelf in je projecten, en hoe ga je om met je medereizigers?

Om te floreren in je werk en je leven is het essentieel dat je weet hoe je jezelf moet hernieuwen, zowel lichaam, hart en hoofd. En indien nodig hoe je regeneratie en restoratie versneld.

 

Situering

Weet jij hoe je jezelf oplaadt en hernieuwt tijdens een drukke periode of na een zware uitdaging? Laad jij jezelf tout court op, of laat je je vuur telkens een beetje meer uitgeblust raken? Weet jij hoe je hart en moed te transformeren voor de volgende uitdaging? Of blijft een tegenslag in je systeem hangen als iets negatiefs?

Verandering is de orde van de dag. En verandering met haar bijhorende gemakkelijke en minder gemakkelijke aspecten managen vraagt energie, veel energie. Als je wil floreren, en niet gewoon overleven, dan betekent dat groeien en bloeien in nieuwe, steeds veranderende en uitdagende omgevingen. En daarvoor dien je te weten hoe je jezelf herlaadt. 1 op de 5 werknemers beschikt jammer genoeg helemaal niet over deze vaardigheid en gaat in burn-out, maar dat kan je dus perfect vermijden als je maar weet hoe.

Doelgroep

 • Iedereen die vaak met verandering en uitdagingen te maken heeft en wil weten hoe je de uitdagingen transformeert in kracht

Wat leer je in deze opleiding

 • Actieve relaxatie
 • Fysieke hernieuwing
 • Geestelijke hernieuwing
 • Je portfolio balanceren
 • Optimisme en realisme beoefenen
 • Zelfreflectie

Programma

 • Relaxatievaardigheden en -theorie
 • Ontspannende en versterkende yoga
 • Herbalanceren en activeren van je ademhaling en houding
 • Mappen en balanceren van je portfolio
 • Oefeningen in zelfreflectie
 • Natuurwandeling of bewegingssessie

Didactische aanpak

 • Deze opleiding maakt gebruik van de eeuwenoude principes uit yoga die zowel lichaam en geest weer weten in balans te brengen. Daarnaast wordt eveneens ingezet op de positieve psychologie, fysiologie en neurologisch onderzoek.
 • De opleiding bestaat uit een mix van theoretische achtergrond, individuele fysieke en geestelijke oefeningen en een natuurwandeling.

Cursusmateriaal

Een overzicht van de hersteloefeningen en de persoonlijke portfolio.

Trainer

Ine Verlinden

Ine Verlinden

Ine houdt van avontuur, warme contacten en boeiende projecten. Zo ook in het begeleiden van deelnemers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is gestart in Innovatie & Ondernemerschap op de Vlerick Management School, gevolgd door Strategie & Leiderschap op de Antwerp Management School. Om succesvolle creativiteit en innovatie beter te begrijpen heeft ze dit aangevuld met studies in wijsheidsscholen, omdat één plus één, drie is. Haar motto is, ‘een relaxte leider, is een betere leider’ en dat ervaar je in haar trainingen, met de glimlach.

Prijs

1950€, exclusief btw (max. 14 deelnemers)

KMO Portefeuille

Be the Wellbeing is geregistreerd voor de subsidie van de KMO Portefeuille. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30 tot 40% van het bedrag van de training.  Het cateringbedrag tot 25 euro per dag per persoon komt ook in aanmerking.  Het BTW bedrag niet, dat wordt rechtstreeks aan Be the Wellbeing betaald. Registratienummer van Be the Wellbeing: DV.O220755.  Meer informatie: www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille, bel naar 1700 of contacteer Be the Wellbeing op +32 (0)496 264 976