Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

HOME

Be & Bring The Wellbeing

“Be The Wellbeing is een meerwaarde voor mensen die op zoek zijn naar gezond gebruik van hun kracht. Die meer bewustzijn willen, zichzelf beter willen kunnen besturen en die een goeie bijdrage aan de wereld willen doen. Voor mensen die willen groeien & bloeien.”

Recente artikels

photo-1424298397478-4bd87a6a0f0c.jpg

“Ik sta weer graag op om te gaan werken.”

Wat mis jij op jouw werk? Ben je al veel te lang opzoek naar je volgende promotie? Worden er te veel uren van je gevraagd?Heb je het gevoel dat je jezelf niet kan of mag zijn? Geeft je huidige job je gewoon geen voldoening? Weet jij gewoon dat er veel meer uit een job te halen valt? Mij coaches en ik horen dit dagelijks.

photo-1507263145141-2d789bf04fe3.jpg

Wat ‘coaching voor ondernemers’ eigenlijk betekent.

Een tiental jaar geleden heb ik een belangrijke wending in mijn leven ervaren. Ik vertoefde toen een hele tijd onder wat je kan noemen ‘klassiek de meest succesvolle mensen’. Ik zag succes en macht, sterke business deals en overvloedige feestjes. En hoewel het er op het eerste zicht aantrekkelijk uit zag, heeft het...

photo-1504384308090-c894fdcc538d.jpg

Hoe je jouw bedrijf runt in het VUCA-tijdperk.

Welke uitdagingen kom jij tegen in je bedrijf? Alles gaat snel, er verandert veel op korte tijd. Er wordt veel van jou en je collega’s gevraagd. We zijn immers in het VUCA-tijdperk: Volatility (veranderlijk), Uncertainty (onzeker), Complexity (complex), Ambiguity (onduidelijk). En daar loop je ook op het werk tegenaan.

 

Krijg 15 Minuten GRATIS Coaching

Om je de kracht van coaching te tonen wil ik GRATIS je grootste werkfrustratie voor je oplossen in minder dan 15 minuten.

Via het formulier hiernaast krijg je een korte vragenlijst opgestuurd. Het doel van deze lijst is om je grootste struikelblokken van dit moment bloot te leggen – degene waarvan jij je bewust bent.

Op die vragenlijst antwoord ik dan met een persoonlijke video – speciaal voor jou – zodat jij de kracht van coachen op de makkelijkste manier mogelijk kan ervaren. En nee, daar hangt niets aan vast, zo weten we gewoon snel of we een goede match zouden zijn of niet.

Name *
Name

Wat anderen zeggen over Be The Wellbeing coaching

In de beroepswereld van Ine Verlinden zijn er veel geroepen, weinig uitverkorenen. Zij behoort ongetwijfeld tot die laatsten. Ze is schrander, hoog sensitief, empathisch en heeft een onderscheidingsvermogen. Ze biedt haar innerlijke rijkdom en brede praktische kennis ‘à la carte’ aan met wat jij nodig hebt. Met je ‘mens zijn’ te confronteren, je hoger (zelf)bewustzijn te activeren, leert ze jezelf te helpen met wat jij hier en nu nodig hebt om meer en vollediger mens te worden – ongeacht je rol, titel of functie die je vervult.

- Patrick Hanjoul

Vanaf het begin gaf Ine mij een goed gevoel. Ze weet richting te geven, maar forceert niets. Op die manier laat ze me zelf tot oplossingen en conclusies komen. De diepgaande gesprekken en analyses van situaties hebben mij niet alleen veel zelfinzicht gegeven maar ook praktische handvatten. Prettig was ook dat de gesprekken zo praktisch waren: ik kon er meteen mee aan de slag. De coaching met haar heeft mij veel rustiger, autonomer en zelfzekerder gemaakt.

- Miguel Dewaele