Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Ingetuned & Verbonden Spreken

Een Be the Wellbeing workshop voor iedereen die krachtig wil spreken, ingetuned met jezelf, een gesprekpartner en die zijn woordpallet wil uitbreiden om beter gehoord te worden.

Ingetuned & Verbonden Spreken

muziek en stem

Onze stem en onze woordkeuze bepalen de kracht en of je ingetuned geraakt met je gesprekpartner(s).

Als we meer gebruik maken van onze stem en spreken via onze zintuigen en ervaring komt verbinding veel gemakkelijker tot stand.

Deze training laat je ontdekken wat je allemaal kan met je stem, je lichaam en de woorden die je kiest.

 

Situering

Heb je soms de ervaring dat je boodschap niet overkomt? Ook al heb je het op 10 verschillende manieren proberen overbrengen? Of dat je stem in bepaalde omstandigheden zo vreemd gaat klinken en helemaal je boodschap niet meer krachtig ondersteunt?

Je stem komt vanuit je lichaam, waardoor je lichaam dus de basis vormt van je communicatie. Onze stem en lichaam zijn instrumenten voor onze communicatie. En die kunnen vals klinken of juist heel helder en warm. Om dan zo onze woorden die via ons denken komen, te ondersteunen met lijf en leden. Deze training versterkt zowel je stem als de woorden die je gebruikt. 

Doelgroep

 • Iedereen die krachtig wil spreken, ingetuned met jezelf, een gesprekpartner
 • Iedereen die zijn woordpallet wil uitbreiden om beter gehoord te worden

Wat leer je in deze opleiding

 • Met meer kracht vanuit jezelf spreken – ingetuned met jezelf
 • Je boodschap met meer impact en uitstraling overbrengen
 • Het verschil tussen horen en luisteren
 • Meer gehoord worden - spreken via zintuigen als het gebruik van andere woordkeuzes

 

Programma

 • Ken je stemkleur/klank
 • Resoneren met jezelf en de ander
 • Horen en luisteren – overdrijven en inhouden – doen en zijn
 • Spreken via zintuigen – aan de slag met een tekst die je te brengen hebt
 • Integratieoefening – werken met de invalshoeken: zintuigen, horen/luisteren en stemkleur/klank

Didactische aanpak

 • Deze opleiding hanteert als methodologie Stemwerk, naar Jean René Toussaint en gebruikt daarnaast enkele basisideeën uit NLP, ontwikkeld door John Grinder en Richard Bandler.
 • Dit is een ervaringsgerichte opleiding waarbij bewuste ervaringen cruciaal zijn en er geëindigd wordt met een actieplan naar meer ingetuned spreken.

Cursusmateriaal

Een overzicht van de gebruikte NLP basisprincipes. Een reflectiemap en het sjabloon tot actieplan ‘meer ingetuned spreken’.  Daarnaast nog verder achtergrondinformatie en oefeningen.

Trainer

Griet Vanlathem

Griet Vanlathem

Griet ondersteunt graag haar deelnemers in hun ontplooiingsproces zodat ze een stapje verder kunnen zetten in hun persoonlijk loopbaan-en levensproject. Het is steeds haar bedoeling om mensen van binnenuit nog meer te laten stralen. Zelf gelooft ze sterk in de kracht van zelfsturing. Met een portie leergierigheid proeft ze graag van nieuwe avonturen. Ze leert graag bij en krijgt steeds opnieuw goesting om het geleerde te vertalen naar de praktijk om dit zo met anderen te kunnen delen. Balans is voor haar heel belangrijk.

Prijs

1950€, exclusief btw (max. 14 deelnemers)

KMO Portefeuille

Be the Wellbeing is geregistreerd voor de subsidie van de KMO Portefeuille. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30 tot 40% van het bedrag van de training.  Het cateringbedrag tot 25 euro per dag per persoon komt ook in aanmerking.  Het BTW bedrag niet, dat wordt rechtstreeks aan Be the Wellbeing betaald. Registratienummer van Be the Wellbeing: DV.O220755.  Meer informatie: www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille, bel naar 1700 of contacteer Be the Wellbeing op +32 (0)496 264 976