Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Inner Entrepreneur - Holistische kijk

Als ondernemer wil je sterk staan nu én in de toekomst. Daarvoor kan je een duurzame en holistische kijk ontwikkelen.

Holistische Kijk

Inner Entrepreneur.jpg

Als ondernemer wil je sterk staan nu én in de toekomst. Daarvoor heb jij een duurzame en holistische kijk nodig. Want duurzaam is hoe onze toekomst er steeds duidelijker begint uit te zien. Zoals kwaliteit een basis geworden is, zal ook duurzaamheid dat zijn. Heb jij je dat nieuwe denken al eigen gemaakt?

Gedurende 6 sessies zetten we jou innerlijke ondernemer op de eerste plaats.

 

Situering

Hoe duurzaam kijk jij naar jezelf en je projecten? Bekijk jij de zaken holistisch of toch nog als losstaande problemen? Zie je de patronen en weet je daar op in te spelen? En blijf je bij uitdagingen trouw aan je eigen waarden?

Als je wil blijven meespelen in de toekomst is het essentieel dat je een duurzame en holistische kijk ontwikkelt. Dat vraagt een andere manier van denken dan normaal is in het traditionele model. In heel wat opzichten. En die nieuwe manier kan je leren. Loslaten van het oude en ruimte maken voor het nieuwe. Waardoor je mee bouwt aan een betere wereld waar je blij van wordt en zonder blikken of blozen kan overdragen aan je kinderen. (Deze reeks is gebaseerd op Europees onderzoek en onderzoek van de Verenigde Naties naar educatie voor duurzaam denken dat geïmplementeerd is in 13 Europese hogescholen en universiteiten)

 

Voor wie

  • Elke ondernemer of persoon die zijn duurzaam denken wil ontwikkelen of finetunen om deze kwaliteit in het DNA van zijn of haar onderneming te verankeren.

 

Wat leer je in dit programma

  • Je leert verder kijken dan het rationeel-wetenschappelijke kennissysteem en het te verrijken met andere kennissystemen

  • Je leert een project (en/of jezelf) te plaatsen in een holistisch kader en de verschillende beïnvloedende factoren samen te integreren

  • Je leert de waarden die duurzaamheid stimuleren of tegenhouden en reflecteert kritisch over je eigen positie

  • Je vrijwaart je eigen emoties om een duurzame, holistische kijk mogelijk te maken

  • Je boort je intuïtie en creativiteit aan die essentieel is om vorm te geven aan een duurzame toekomst

  • Je bepaalt je acties om die duurzame toekomst ook daadwerkelijk te realiseren

Onze aanpak

  • Dit traject maakt o.a. gebruik van neurologie, antropologie, systeemtheorie, waardenonderzoek en creativiteit als mindset.

 

Wat krijg je mee

Een overzicht van de theorie, voorbereidende oefeningen en de persoonlijke portfolio.

 

Je support

Ine houdt van avontuur, warme contacten en boeiende projecten. Zo ook in het begeleiden van deelnemers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is gestart in Innovatie & Ondernemerschap op de Vlerick Management School, gevolgd door Strategie & Leiderschap op de Antwerp Management School. Om succesvolle creativiteit en innovatie beter te begrijpen heeft ze dit aangevuld met studies in wijsheidsscholen, omdat één plus één, drie is. Haar motto is, ‘een relaxte leider, is een betere leider’ en dat ervaar je in haar samenwerking, met de glimlach.  

 

Wat kost het

  • 1800€, exclusief btw – met gebruik van de KMO portefeuille als kleine organisatie (<50 werknemers) betaalt de overheid 720€ en betaal jij nog maar 1080€, exclusief btw.

 

Locatie en data

Je 6 sessies van 2u gaan door in Edegem, bij Antwerpen. Je mag een sessie rekenen om de 2-3 weken. Je bent vrij te kiezen wanneer je start.

 

KMO portefeuille

Be The Wellbeing is geregistreerd voor de subsidie van de KMO Portefeuille. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30 tot 40% van het bedrag van de training.  Het cateringbedrag tot 25 euro per dag per persoon komt ook in aanmerking.  Het BTW bedrag niet, dat wordt rechtstreeks aan Be The Wellbeing betaald. Registratienummer van Be The Wellbeing: DV.O220755.  Meer informatie: www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille, bel naar 1700 of contacteer Be The Wellbeing op +32 (0)496 264 976 en we je mee door het proces begeleiden.

Heb je nog een vraag? Wil je graag beginnen? Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar ine@bethewellbeing.com.