Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Inner Entrepreneur - Heldere Beslissingen

Als ondernemer heb je heel wat beslissingen te nemen. Om die optimaal te nemen kan je gebruik van maken van al de mogelijke informatiebronnen die je voor handen hebt.

Heldere Beslissingen

Inner Entrepreneur.jpg

Als ondernemer heb je heel wat beslissingen te nemen. Hoe je dat doet bepaalt je richting en je resultaten. Om je beslissingen optimaal te nemen wil je gebruik van maken van al de mogelijke informatiebronnen die je voor handen hebt.

Gedurende 6 sessies zetten we jou innerlijke ondernemer op de eerste plaats.

 

Situering

Heb jij je hoofd en lichaam ontspannen en helder? Weet jij de informatie te gebruiken die je lichaam aan je hoofd geeft en andersom? Of krijg jij je hoofd soms niet meer tot rust omdat je aan zoveel dingen moet denken? En heb je zoiets van lichaam, welke lichaamsinformatie?

Je hebt als ondernemer 1001 dingen te doen. Want ondernemen is topsport. En voor topsport heb je een sterk lichaam en een heldere geest nodig. Teveel spanning hoort daar niet in thuis. Niet in je hoofd en niet in je lichaam. Ons lichaam registreert onze omgeving, geeft ons informatie over mensen, slaagt ervaringen en gebeurtenissen op en stuurt daar bewust of onbewust je mind mee aan. En je mind doet dat weer andersom. Die wisselwerking kan je optimaliseren.

 

Voor wie

  • Elke ondernemer of persoon die hoofd en lichaam optimaal wil inzetten voor helderheid en optimaal beslissingen wil kunnen nemen

 

Wat leer je in dit programma

  • De connectie tussen lichaam en geest

  • Leren lezen wat je eigen lichaam over jou en de omgeving vertelt

  • Op elkaar afstemmen van lichaam en geest

  • Inzetten van je lichaamsinformatie en -intelligentie om je doelen te bereiken

 

Onze aanpak

  • Dit traject maakt gebruik van lichaamsgerichte coaching technieken.

 

Wat krijg je mee

Een overzicht van de praktijk, oefeningen en de persoonlijke portfolio.

 

Je support

Ine houdt van avontuur, warme contacten en boeiende projecten. Zo ook in het begeleiden van deelnemers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is gestart in Innovatie & Ondernemerschap op de Vlerick Management School, gevolgd door Strategie & Leiderschap op de Antwerp Management School. Om succesvolle creativiteit en innovatie beter te begrijpen heeft ze dit aangevuld met studies in wijsheidsscholen, omdat één plus één, drie is. Haar motto is, ‘een relaxte leider, is een betere leider’ en dat ervaar je in haar samenwerking, met de glimlach.  

 

Wat kost het

  • 1800€, exclusief btw – met gebruik van de KMO portefeuille als kleine organisatie (<50 werknemers) betaalt de overheid 720€ en betaal jij nog maar 1080€, exclusief btw.

 

Locatie en data

Je 6 sessies van 2u gaan door in Edegem, bij Antwerpen. Je mag een sessie rekenen om de 2-3 weken. Je bent vrij te kiezen wanneer je start.

 

KMO portefeuille

Be The Wellbeing is geregistreerd voor de subsidie van de KMO Portefeuille. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30 tot 40% van het bedrag van de training.  Het cateringbedrag tot 25 euro per dag per persoon komt ook in aanmerking.  Het BTW bedrag niet, dat wordt rechtstreeks aan Be The Wellbeing betaald. Registratienummer van Be The Wellbeing: DV.O220755.  Meer informatie: www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille, bel naar 1700 of contacteer Be The Wellbeing op +32 (0)496 264 976 en we je mee door het proces begeleiden.

Heb je nog een vraag? Wil je graag beginnen? Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar ine@bethewellbeing.com.