Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Inner Entrepreneur - Creatieve flow

Als ondernemer heb je heel wat te overzien en doen. Daarvoor steunen we jou in de ontwikkeling van je creatieve flow, zodat je die goed in je handen en je buik hebt.

Ondernemen vanuit Creatieve Flow

Inner Entrepreneur.jpg

Een traject in kleine groep waarin ondernemen vanuit natuurlijke flow, creativiteit en kracht centraal staan. Je zoekt en ontdekt hoe je onderneming kan bloeien zonder jezelf op te branden.

 

Situering

Via verschillende thema’s zoals veerkracht en ritme, positieve mindset, authentieke selfmarketing, innerlijke criticus & mentor, cyclisch ondernemen, authentiek en duidelijk communiceren,… zoek je naar wat je helpt om helemaal in je kracht te staan als mens en ondernemer. Zo dat je je missie, vanuit een plaats van creatieve flow, ten volle kan leven en uitdragen.

Creatieve flow: what’s in a name? Het komt voort uit de stevige verbinding met je intuïtie, core, creatieve source of hoe je het ook wil noemen. Het is een plek in jezelf die je een gevoel van vertrouwen en kracht geeft waardoor de zaken die je onderneemt moeiteloos stromen. Als je een goed contact hebt met die plek zal je niet opbranden, integendeel: het brengt een duurzame groei van je onderneming teweeg.

Concreet ga je 6 maanden samen op weg met een kleine groep ondernemers. Tijdens deze periode zijn er 5 live workshops,  3 coachcirkels (voormiddagen) en kan je 5u individuele coaching inplannen. Daarnaast is er een onlinegroep en ontvang je wekelijks video & audiomateriaal met inspiratie/verdiepingsoefeningen in je inbox.

 

Voor wie

 • Ondernemers die geloven in een duurzame en natuurlijke manier van ondernemen.

 • Voor wie bewust wil ondernemen volgens z’n eigen ritme; waar vrijheid en flow de rode draad vormen.

 • Voor wie wil ondernemen vanuit zijn “guts” en z’n ratio inzet als ondersteuning van. 

 • Elke ondernemer die bereid is om haar/zijn kracht als creator, leider en inspirator met impact wakker te maken.

 • Ondernemers die naar die plek van creatieve flow willen gaan én bereid zijn om naar zichzelf te kijken en oude patronen/overtuigingen te transformeren.

 

Wat leer je

 • Een kristalheldere (vernieuwde) missie

 • Beter contact en inzetten van je intuïtie: je leert je beslissingen baseren op nieuwe versterkende overtuigingen i.p.v. op oude overtuigingen die niet meer relevant zijn.

 • Inzicht in cyclisch ondernemen en het natuurlijk ritme van jouw onderneming: wanneer onderneem ik welke acties om efficiëntie en duurzaamheid te vergroten?

 • Zicht op innerlijke saboteurs/criticus en tools om hiermee om te gaan.

 • Inzicht in welke marketing jou het meeste past waardoor je ze meer moeiteloos inzet.

 • Je ontdekt of verdiept eigen dagelijkse handelingen waaruit je inspiratie, vertrouwen en volharding kan putten.

 • Zicht op belemmerende overtuigingen rond geld en tools om hiermee om te gaan.

 

Onze aanpak

 • Via creatieve/lichaamsgerichte/verdiepende methodieken en werkvormen, coaching en faciliteren word je ondersteund in het opnemen van je innerlijk leiderschap.

  Je wordt begeleid naar de meest inspirerende expressie van wie je bent en in het helder krijgen en het aanvuren van je missie. Je krijgt een spiegel waar nodig zodat je jezelf dichter kan brengen bij je doel. Dat allemaal in een ruimte waarbinnen we elkaar aanmoedigen, stimuleren, ondersteunen in het neerzetten/bouwen aan een community/wereld die meer voedend is.

 

Wat krijg je mee

 • 25 x video -en audio oefeningen & inspiratie.

 • Handouts van de groepsworkshops

 

Je support

Ilse ziet zichzelf als een vroedvrouw van dromen en verlangens: ze helpt je te vertrouwen op je eigen kracht en creatief potentieel om datgene wat essentieel  is voor jou in de wereld neer te zetten. En dit op de manier die voor jou het meeste klopt.

Ze gelooft dat iedereen een bijdrage heeft te leveren in zijn/haar leven; een missie die richting en vervulling geeft.  Jou aanmoedigen in het ontdekken van die missie, tevreden zijn met je beslissingen, je inspireren naar de meest creatieve en authentieke expressie hiervan, ziet zij als haar missie.

Ze gelooft in een toekomst waar vrouwelijke én mannelijke kwaliteiten elkaar aanvullen en versterken: binnen én buiten, intuïtie én logica, voeden én produceren, inhoud én vorm, zijn én doen. 

 

Wat kost het

 • €2290 excl. btw voor het volledige traject (= 5x workshops, 4x groepscoachings, 5u individuele coaching,.) Met gebruik van de KMO portefeuille als kleine organisatie betaalt de overheid 780€ en betaal jij nog maar 1070€, exclusief btw.

 

Locatie en data

 • De groepsworkshops gaan door op dinsdagen telkens van 9.30 - 13.00: 2/4/19 - 30/4/19 - 21/5/19 - 18/6/1909/19. De laatste workshopdag in september wordt met de groep afgesproken.

 • Coach Cirkels op woensdagen telkens van 9.30 - 11.00: 24/4/19 - 8/5/19 - 5/6/19

 • Coachings individueel af te spreken

Alle groepsworkshops/coachings gaan door in Het Blinkhuis, Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent.

De individuele coachings gaan door in Merelbeke, Bergstraat 57.

 

KMO portefeuille

Be The Wellbeing is geregistreerd voor de subsidie van de KMO Portefeuille. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30 tot 40% van het bedrag van de training.  Het cateringbedrag tot 25 euro per dag per persoon komt ook in aanmerking.  Het BTW bedrag niet, dat wordt rechtstreeks aan Be The Wellbeing betaald. Registratienummer van Be The Wellbeing: DV.O220755.  Meer informatie: www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille, bel naar 1700 of contacteer Be The Wellbeing op +32 (0)496 264 976 en we begeleiden je mee door de registratie.

Heb je nog een vraag? Wil je graag beginnen? Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar ine@bethewellbeing.com.

 

Naam *
Naam