Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Inner Entrepreneur - Oriëntatie

Als ondernemer heb je soms nood aan een stap terug te zetten om je goed te oriënteren en duidelijkheid te scheppen in je richting.

Inner Entrepreneur - Oriëntatie

Inner Entrepreneur.jpg

Als ondernemer heb je soms nood aan een stap terug te zetten om je goed te oriënteren en duidelijkheid te scheppen in je richting.

Gedurende 6 sessies zetten we jou innerlijke ondernemer op de eerste plaats.

 

Situering

Heb je het gevoel dat er iets niet klopt, maar kan je er net je vinger niet opleggen? Heb je nood aan een klankbord om weer duidelijkheid te scheppen? Als ondernemer sta je nooit stil. Evenmin de wereld of sector waarin je vertoeft. En soms is het nodig om met een externe professional even te bekijken wat ervoor je ligt en waar nu net dat schoentje wringt.

Als ondernemer kom je dit om de zoveel tijd tegen. Dan is het handig om met iemand van buiten je onderneming te kijken waar je tegenaan loopt, hoe je de juiste deuren weer vlot open krijgt en zo verder stabiel je richting volgt.

 

Voor wie

  • Elke ondernemer of persoon die duidelijkheid wil scheppen in zijn/haar situatie en weer een stabiel gevoel van oriëntatie wil

 

Wat leer je in dit programma

  • Balans vinden tussen jezelf en je rol als ondernemer

  • Beter leren communiceren over wat je echt wil

  • Beheren van je inner-outer balans, waardoor je trouw blijft aan jezelf en je productiviteit beter is dan ooit

  • Zelfreflectie

  • Meer voldoening en richting vinden in de persoon die je bent, je uitdagingen en je werk als ondernemer.

 

Onze aanpak

  • Dit traject maakt gebruik van verschillende technieken die bepaald worden door de specifieke situatie die van tel is

 

Wat krijg je mee

Een overzicht van oefeningen en de persoonlijke portfolio.

 

Je support

Ine houdt van avontuur, warme contacten en boeiende projecten. Zo ook in het begeleiden van deelnemers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is gestart in Innovatie & Ondernemerschap op de Vlerick Management School, gevolgd door Strategie & Leiderschap op de Antwerp Management School. Om succesvolle creativiteit en innovatie beter te begrijpen heeft ze dit aangevuld met studies in wijsheidsscholen, omdat één plus één, drie is. Haar motto is, ‘een relaxte leider, is een betere leider’ en dat ervaar je in haar samenwerking, met de glimlach.  

 

Wat kost het

  • 1800€, exclusief btw – met gebruik van de KMO portefeuille als kleine organisatie (<50 werknemers) betaalt de overheid 720€ en betaal jij nog maar 1080€, exclusief btw.

 

Locatie en data

Je 6 sessies van 2u gaan door in Edegem, bij Antwerpen. Je mag een sessie rekenen om de 2-3 weken. Je bent vrij te kiezen wanneer je start.

 

KMO portefeuille

Be The Wellbeing is geregistreerd voor de subsidie van de KMO Portefeuille. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30 tot 40% van het bedrag van de training.  Het cateringbedrag tot 25 euro per dag per persoon komt ook in aanmerking.  Het BTW bedrag niet, dat wordt rechtstreeks aan Be The Wellbeing betaald. Registratienummer van Be The Wellbeing: DV.O220755.  Meer informatie: www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille, bel naar 1700 of contacteer Be The Wellbeing op +32 (0)496 264 976 en we je mee door het proces begeleiden.

Heb je nog een vraag? Wil je graag beginnen? Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar ine@bethewellbeing.com.