Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Infosessie Loopbaancoaching Edegem

Kalender

Back to All Events

Infosessie Loopbaancoaching Edegem

  • Het Bolwerk 55 Vestinglaan Edegem, Vlaanderen, 2650 Belgium (map)

Zit je met wensen en vragen als:

  • Ik wil groeien in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Hoe krijg ik die promotie, die functie, of dat nieuwe project?
  • Ik wil een job die op mijn lijf is geschreven, welke richting wil ik uit met mijn carrière? 
  • Ik wil stabiliteit en rust, hoe breng ik balans tussen mijn werk en privé, hoe ga ik om met snelle veranderingen op mijn werk?

Met de loopbaancheques van de VDAB, krijg je toegang tot 4 Be The Wellbeing loopbaansessies van 2u, verspreid over 2-3 maanden, soms langer al naargelang je project. We werken met een tussentijds en een finaal Persoonlijk Ontwikkelingsplan, zodat je een plan hebt dat je ook na de sessies begeleid in het realiseren van de carrière die je wil.

Tijdens deze infosessie vertellen we je er alles over.

Het Bolwerk
Vestinglaan 55, Edegem
www.blwrk.be
0496 264 976

Earlier Event: November 20
Infosessie Loopbaancoaching Edegem