Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Leaving a Legacy

Jezelf zijn en van daaruit iets wezenlijks creëren en bijdragen

Leave a legacy

LegacyJr.jpg

Troeven zitten vanbinnen én vanbuiten, en die van jou zetten we helemaal in!

Waarom zou je het ‘Leaving a Legacy programma’ volgen? Voor een nieuw begin als team, voor een frisse doorstart, voor een leven en werk dat 100% bij je past, omdat het nu eindelijk tijd is voor jezelf, omdat je al heel wat prachtigs hebt geleerd en dat verder wil vormgeven of doorgeven, omdat je alles wil inzetten om je ambities waar te maken, omdat je bent wie je bent en je de wereld er een mooiere plek mee wil maken. Of omdat je nu eindelijk eens wil weten 'wie ben ik?' en ‘wat doe ik daarmee?’.

We gaan voor jouw essentie, jouw bijdrage, voor wat écht telt.

 

Situering

Ken je die mensen waarbij het licht uit hun ogen straalt wanneer ze over hun leven vertellen? Waarbij de energie en het plezier eraf spatten wanneer ze babbelen over wat ze bijdragen aan hun omgeving, familie en hele levensflow? En waarbij hun hele binnen- en buitenkant naadloos in elkaar overgaat, als een goeie relaxte puzzel die helemaal past?

Je wéét het wel: een leven waar je met een diepe glimlach en in diepe rust op kan terugkijken, is een gevolg van je eigen visie en keuzes tijdens je leven, tijdens de actie.

Je weet dat het kàn: in je leven, bewegen vol tevredenheid. Je wil de energie en helderheid, om je diepste binnenste te realiseren, jouw bijdrage aan je omgeving te doen die helemaal klopt bij wie je bent.

 

Voor wie

 • Iedereen die zichzelf wil ontdekken.

 • Iedereen die iets wezenlijks wil creëren en aan de wereld en haar toekomstige generaties wil nalaten.

 • Iedereen die een burn-out heeft gehad en het nu wezenlijk op een manier wil doen die energie geeft en bij je past.

 • Iedereen die zichzelf is tegengekomen door een grote levensgebeurtenis, en zichzelf wil hervinden of heruitvinden.

 • Iedereen die met grotere kinderen zit en weer tijd wil maken voor zichzelf.

 • Iedereen die het maximum uit zijn/haar teamleden wil halen

 

Wat doe je in deze opleiding

 1. Mijn toekomst

  • Hoe graag wil jij echt jezelf zijn, jouw leven leiden en niet dat van een ander, en daarmee nalaten wat voor jou essentieel is? Wanneer je vorm geeft aan het leven vanuit jouw waarden, die al je activiteiten weten te verenigen met voldoende actie en ontspanning, dan ontstaat er magie. Gemotiveerd kiezen en gaan voor waardevol leven.

 2. Mijn plezier

  • Een van de meest voorkomende spijtbetuigingen van mensen op hun sterfbed, is dat ze zichzelf gelukkiger hadden willen laten zijn, wat meer deftig lachen en dwaas doen. Je bent nooit te oud om weer jong van geest te zijn. Maar soms moet je weer even herinneren hoe je dat ook alweer deed. Al is het dat je kan lachen met de keren je op je gezicht bent gegaan om hier te geraken.

 3. Mijn binnen- en buitenkant

  • Weerspiegelt je leven wie jij ten diepste bent? Zowel onze keuzes, ons gedrag als ons voorkomen dienen betekenis te hebben én te geven. Zo ontstaat er een wisselwerking tussen binnen- en buitenkant, tussen je authentieke persoonlijkheid en je leven zelf. En wat ze samen echt uitdragen.

 4. Mijn familie

  • Iedereen wil een harmonieuze en levenslustige familie. Maar vaker is er heel wat dysfunctioneel, dat functioneler mag om nog verder te landen in harmonie. Als pater of mater familias heb je een immens effect op de generaties na jou, kan je de weg voor hen verder belemmeren of verder bevrijden. Wij kiezen voor dat laatste. Zodat een vis mag zwemmen en een vogel mag vliegen, iedereen is een genie.

 5. Mijn overgave

  • We gaan eigenlijk voortdurend dood om herboren te worden. Als je gaat slapen om weer wakker te worden, als je een nieuwe levensfase ingaat, als je nieuwe aspecten van jezelf ontdekt waar oude voor losgelaten worden, als je cellen zich naturel constant hernieuwen en je lichaamsbewustzijn belangrijker dan je lichaam wordt. Hoe je die overgangen ervaart, hangen samen met je vaardigheid tot overgave. En vanuit welk wereldbeeld je kijkt naar ouder worden.

 6. Mijn levensstijl en levenslijst

  • Wil je aan je dood geraken zonder spijt, en wil je je hartsverlangen en talenten toch nog, of nog meer geleefd en gegeven hebben zodat je met een lach je kist of fles in kan? In deze sessie maken we een concreet plan gebaseerd op jouw ware of gewenste levensstijl zodat je ten volste jouw leven kan leven. We kijken welke omgevingen je voeden. Want wanneer je bewust vorm geeft aan je omgevingsfactoren, zoals je projectomgeving, je familiesysteem, je gezin en je vrienden, is de voedende cirkel rond.  

 7. Mijn weg

  • Ken je jouw overtuigingen die je helpen om je weg te bewandelen? Welke overtuigingen zou je willen versterken en welke liever laten varen?  In je overtuigingen ontdek je de verbinding tussen je denken, voelen en gedrag. Als deze 3 delen goed of nog beter gaan samenwerken dan helpen ze je om werkelijk het leven te leiden dat ervoor jou toedoet. En daarmee bewust uit te dragen waar je voor staat.

 8. Mijn zichtbaarheid

  • Wil je jouw weg meer zichtbaar maken? Als je weet dat je look en gedrag belangrijke informatiebronnen zijn voor anderen, dat je imago en reputatie hoofdzakelijk hierdoor bepaald worden, dan weet je dat je hiermee bewust extra kracht kan geven. We gaan aan de slag en experimenteren met wat kan versterken voor jou met haartooi en kleur van kledij. De ware kleren van de keizer en keizerin. 

 

Onze aanpak

 • We werken met diverse gerichte methodes, van positieve psychologie, over improvisatie, tot NLP en vele andere.  Technieken waarvan wij overtuigd zijn dat ze resultaat opleveren én elkaar efficiënt versterken.

 • Dit is een ervaringsgericht traject waarbij je bewuste ervaring, reflecties en acties cruciaal zijn om jouw tevreden zelf te zijn.

 

Wat krijg je mee

Je krijgt een overzicht van jouw sleutels, jouw troeven waarvan je weet dat ze belangrijk zijn, en fundamenteel vorm geven aan wat je nalaat. Je hebt een actieve, bewuste aanpak om deze levensfase vorm te geven, om na te laten -naast geld- wat er uiteindelijk écht voor jou toedoet.

 

Je legacy team

Ine mag dan jong zijn, maar heeft als het ware achterste voren geleefd. Wijsheid komt niet enkel uit jaren, maar ook uit veel, heel veel, reflectiewerk van wat er echt toe doet, en bouwen van daaruit. Ingrid en haar speelsheid en humor kennen simpelweg geen leeftijd.   

 

Wat kost het

 • Prijs: 1950€/dag, exclusief btw  

 • KMO portefeuille mogelijk: 40% subsidie voor de kleine onderneming (<50 werknemers), 30% middelgrote onderneming (<250 werknemers)

 

KMO portefeuille

Be The Wellbeing is geregistreerd voor de subsidie van de KMO Portefeuille. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30 tot 40% van het bedrag van de training.  Het cateringbedrag tot 25 euro per dag per persoon komt ook in aanmerking.  Het BTW bedrag niet, dat wordt rechtstreeks aan Be the Wellbeing betaald.  Registratienummer van Be The Wellbeing: DV.O220755.  Meer informatie: www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille, bel naar 1700 of contacteer Be the Wellbeing op +32 (0)496 264 976

 

Naam *
Naam

 

Na verloop van onze samenkomsten, organiseren we ook verschillende verdiepingsdagen in functie van de wensen van de groep.