Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Masterclasses

In ieder van ons zit een leider, ongeacht je positie. Als je wezenlijk jezelf en dicht bij je kern bent, vertaalt zich dit op natuurlijke wijze in je leiderschap en kun je je leiderschap ook naar anderen toe uitstralen. Op persoonlijk, organisatie- én op maatschappelijk niveau.

 
Om jouw gezonde macht en kracht te activeren, werken we met 60 leiderschapskwaliteiten, die de basis vormen van ons aanbod.

Onze masterclasses

Voor ons is gezond gebruik van macht en kracht een ware kunst. En we weten wat het van je vraagt. We ontwikkelden 10 kleurrijke, interactieve masterclasses die je leiderschap aanspreken, op elk niveau.

We gebruiken effectvolle, hedendaagse technieken die een cross-over maken tussen de creatieve sector en business. Zo spreken we je creativiteit en innovatievermogen ten volle aan. Mogelijk krijg je een penseel in je handen, improviseer je in het moment, krijgt je stem een nieuwe kleur of beland je op een yogamat. Maar evengoed doe je een oefening met je collega of op jezelf.

Onze energie gevende masterclasses helpen je een breed spectrum aan leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen, zowel voor jezelf persoonlijk als op het werk. We geven je graag mee op welke sferen en competenties onze masterclasses inspelen en welke creatieve technieken we erbij inzetten.

Deze masterclasses zijn flexibel inzetbaar in bedrijven als aanpasbare in-company training. Je kan onze kennis en ervaring zowel als keynote, als halve dag programma of als één- of tweedaagse beleven.  Ze zijn ook heel goed bruikbaar als basis voor een teambuilding programma. 

We weten wat deze masterclasses voor jou en voor je omgeving kunnen doen, en we weten ook hoeveel plezier wij er zelf aan beleven. Wij willen jullie volop laten meegenieten van verfrissend en krachtig leiderschap. Vraag ons gerust naar onze feedback voor jullie specifieke situatie.

 
sferen btwb.png
 

Invloedssfeer

    Masterclasses
Professioneel matuur leiderschap

Groepen              


Voor particulieren en ondernemers

Jouw bijdrage aan de samenleving

Wereld