Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

onze visie

Macht en kracht gezond activeren. In ieder van ons zit een leider, ongeacht je positie. Als je wezenlijk jezelf en dicht bij je kern bent, vertaalt zich dit op natuurlijke wijze in je leiderschap. Wil en weet je hoe je macht en kracht gezond te gebruiken. En als je meer wil, kun je je leiderschap ook naar anderen toe uitstralen. Op persoonlijk, organisatie- én op maatschappelijk niveau.

Every person has a longing to be significant; to make a contribution; to be a part of something noble and purposeful.
— John C. Maxwell
 

In ieder van ons zit een leider, ongeacht je positie. Als je wezenlijk jezelf en dicht bij je kern bent, vertaalt zich dit op natuurlijke wijze in je eigen leiderschap. In hoe jij je macht en kracht gezond gebruikt. En als je meer wil, kun je je leiderschap ook naar anderen toe uitstralen, en gebruik je je macht ten voordele van iedereen. Op persoonlijk, organisatie- én op maatschappelijk niveau.

Leiders van morgen..

  • beheren hun macht en kracht

  • verruimen hun bewustzijn

  • doen een bijdrage aan de wereld

  • helpen organisaties en de maatschappij vooruit

  • delen hun leiderschap

  • maken beslissingen die goed zijn voor henzelf en voor de wereld

  • creëren nieuwe leiders

Dit zijn de leiders die we willen installeren.

 
We zien een gezonde cultuur vol mature mensen voor ons, zowel binnen families en organisaties als in onze samenleving.
 

Macht en kracht gezond inzetten

Be The Wellbeing wil samen met jou de manier waarop we met elkaar omgaan, de waarden waar we voor staan en de spelregels veranderen. We zien een gezond gebruik van macht en kracht. We zien een gezonde cultuur vol mature mensen voor ons, zowel binnen families en organisaties als in onze samenleving.

Be the Wellbeing wil door te inspireren en samen in actie te gaan een blauwdruk creëren voor deze nieuwe maatschappij. We beginnen bij onszelf en gaan onze wijsheid, onze intelligentie en ons handelen uitbreiden om onszelf, onze relaties, onze organisaties en onze maatschappij een mooie toekomst in te leiden.

Zo creëren we samen een krachtige toekomst. 

We zijn dan ook heel fier op onze klanten, die elk op hun eigen manier bijdragen tot een betere, mooiere wereld:

 
Om jouw macht en kracht gezond te activeren, werken we met 60 leiderschapskwaliteiten, die de basis vormen van ons aanbod.
 

Leiderschapsvaardigheden voor morgen

Om jouw macht en kracht gezond te activeren, werken we met een set van 60 leiderschapskwaliteiten, zoals vertrouwen geven en loslaten van controle, gezonde machtsdynamieken, omgaan met complexiteit en paradoxen, een inspirerende, heldere visie communiceren en bovenal creativiteit en innovatie.

Deze set van kwaliteiten vormt de basis van ons aanbod. In elke masterclass en coaching van Be The Wellbeing vind je een combinatie van deze leiderschapsvaardigheden terug. 

We trainen je om je macht en kracht gezond te gebruiken, waarmee je een open, levenslustige mind set weet te ervaren én in te zetten. En je zo krachtige resultaten in de wereld kunt zetten. Zodat je verandering omarmt en een zo hoog mogelijk niveau in jouw ontwikkeling bereikt.

Wij gaan voor geweldig leven én werken. Want je werk is evengoed een uiting van wie je bent. Ontdek hoe wij hieraan bijdragen en hoe we jouw toekomst vooruit brengen. Laat je coachen op jouw persoonlijk leiderschap of inspireren in een van onze masterclasses.

 

Wil jij ook onze 6 sleutels ontvangen om je Wellbeing te verbeteren?