Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Leiders & Volgers

Een Be the Wellbeing masterclass voor iedereen die leider is en/of volger en zijn positie wil versterken.

Sterke leiders, sterke volgers

Beweging & Dans.jpg

Wanneer we samenwerken met mensen schakelen we continu tussen een leiders- en een volgerspositie. Hoe flexibel we dat doen, hangt heel sterk af van de omgeving waarin we ons bevinden en hoe we zelf de rol van leider of volger zien.

In deze opleiding gaan we op verkenning via beweging en dansen naar hoe wij als leider of volger in ‘een dans’ staan en de vaardigheden die een knappe performance vereisen.

 

Situering

Ben jij super als de eeuwige wingman of droom je stiekem van toch ook een keer aan het roer te zitten? Of misschien durf je niet helemaal in die leiderspositie te gaan staan?

Wanneer mensen samenwerken, is de dynamiek van leiders en volgers altijd aanwezig. Al naargelang hoe deze op elkaar inspelen, krijg je een prachtige energieke dans of iets minder fraais om naar te kijken. We dansen eigenlijk elke dag door met een hele hoop mensen. Hoe vlot dat gaat, hangt ervan af hoe bewust je omgaat met de positie die je inneemt.

In bewegen en dansen herkennen we een fantastische metafoor om onze positie te leren versterken en een knap staaltje neer te zetten in onze dagelijkse activiteiten.

Doelgroep

  • Iedereen die leider is en/of volger en zijn samenwerken en mogelijkheden als leider wil versterken en uitbreiden

 Wat leer je in deze opleiding

  • Een bewuste basispositie
  • Connectie maken
  • De juiste spanningsboog
  • De sterke leider
  • De sterke volger
  • Samenwerking tussen leider en volger

Programma

  • De dag is opgebouwd uit 4 blokken, waar bewegen, dansen en bespreking elkaar afwisselen.

 Didactische aanpak

  • Iedereen kan bewegen en dus dansen. Ongeacht niveau en ervaring wordt blijvend veel aandacht besteed aan het aanleren van goed leiden en volgen door leaders en followers. Geleidelijk wordt het pallet aan je mogelijkheden uitgebreid.
  • De opleiding bestaat uit een mix van bewegings-en danstechnieken, leiderschaps- en organisatieleer, groepsbesprekingen en eigen reflecties.

Cursusmateriaal

Een overzicht van de aangeleerde vaardigheden zoals van toepassing in de business omgeving.

Trainers

Ine Verlinden

Ine Verlinden

Ine houdt van avontuur, warme contacten en boeiende projecten. Zo ook in het begeleiden van deelnemers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is gestart in Innovatie & Ondernemerschap op de Vlerick Management School, gevolgd door Strategie & Leiderschap op de Antwerp Management School. Om succesvolle creativiteit en innovatie beter te begrijpen heeft ze dit aangevuld met studies in wijsheidsscholen, omdat één plus één, drie is. Haar motto is, ‘een relaxte leider, is een betere leider’ en dat ervaar je in haar trainingen, met de glimlach.

Prijs

1950€, exclusief btw (max. 14 deelnemers)

KMO Portefeuille

Be the Wellbeing is geregistreerd voor de subsidie van de KMO Portefeuille. Indien uw organisatie aan de voorwaarden voldoet, betaalt de Vlaamse Overheid 30 tot 40% van het bedrag van de training.  Het cateringbedrag tot 25 euro per dag per persoon komt ook in aanmerking.  Het BTW bedrag niet, dat wordt rechtstreeks aan Be the Wellbeing betaald. Registratienummer van Be the Wellbeing: DV.O220755.  Meer informatie: www.vlaio.be/themas/kmo-portefeuille, bel naar 1700 of contacteer Be the Wellbeing op +32 (0)496 264 976