Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Blog

Hoe ga je om met grote uitdagingen?

Ine Verlinden

En dan krijg je als coach deze feedback binnen van één van de mensen die je begeleidt in een moeilijke relatiefase met een zakenpartner:

 

“Zoals beloofd een kort verslag van mijn beleving de laatste weken… 

 

Afstand nemen deed me begrijpen dat de ander me alleen maar kan raken op de plek waar ik al gekwetst ben. Het is een deel van mezelf. En het is ook aan mij of ik die gekwetstheid vergroot of juist beter wil leren begrijpen. Ik diende me dan ook te verbinden met mijn eigen oorzaak en niet met de motieven van de ander. Dat moest ik leren begrijpen om in te zien waar de boodschap lag. Het ging ‘m dus niet (alleen) om inbeelding maar om wie ìk ben, hoe ik werd gevormd en wat ik heb gedaan. 

 

Op vakantie, turend naar de Melkweg voor het slapen gaan, beseffende dat elk lichtpuntje begin en einde impliceert, biedt stilte ook de mogelijkheid om naar jezelf te luisteren. De stilte liet me inzien dat de oude ik in stukken was gebarsten. De pijn die ik voelde was niet meer dan de hevige weerstand die mijn ego vertoonde tegen het afstervingsproces. Hoe langer ik in weerstand zat, hoe langer het proces duurde. Overgave was de enige weg. Het is immers niet het leven dat ons tegenwerkt, het zijn wij die onszelf tegenwerken door te vergeten wie we in essentie zijn.

 

Ik had naast tijd om te verwerken ook hulp nodig om een en ander op een rijtje gezet te krijgen. Alsof ik eerst een aantal lessen moest leren om verder te kunnen. De drive die ik nu ondervind, is er een waarvan ik voel dat ik terug in de juiste “vibe” zit. Ik heb het momenteel waanzinnig druk, maar ik ben vandaag zo efficiënt dat ik alles rond krijg zonder in het rood te moeten gaan. Uiteraard met gezette rustpauzes om de batterijen op te laden om er daarna terug voor te kunnen gaan. 

 

Vandaag kom ik terug de juiste mensen tegen. De dingen gebeuren in fases, stap voor stap. Op de juiste momenten wanneer het nodig is. En plots gebeurt het dan. In “the middle of nowhere” in het buitenland staat er dan speciaal materiaal te blinken om ons project verder te zetten. The missing part om de volgende stap te kunnen nemen. Een onwaarschijnlijk toeval…

 

Ik vroeg me nadien af of toeval wel bestaat? Ik krijg soms het gevoel dat een mens voor iets wordt voorbereid, tenminste als ie luistert naar wat er verteld wordt. Pas als je slaagt in de test, mag je naar het volgend niveau...

“Most people have passed through some kind of initiation in life. By that, I mean a crisis that defies what you knew and what you were. From the rubble of the ensuing collapse, a new self is born into a new world”. (Charles Einstein)

 

Met andere woorden, alles is begin en alles is einde...”

 

 

Ik wens jullie een prachtige vakantie, vol stiltes, sterren en plezier, dat het een heerlijke reboot mag zijn!

Je bent en jong en je ziet wat

Ine Verlinden

Ik herinner mij dat ik als starter vol dromen zat. Dromen om fantastische dingen te realiseren en de wereld een betere plek te maken. Ik zat aan de bron van de vooruitgang en smeet mij in volle overtuiging en overgave op mijn werk. Ik wilde iets doen dat ertoe deed, dat zin had en waar ik mijn talenten volop kon ontplooien en aan de wereld kon aanbieden. Die droom duurde welgeteld een jaar.

Read More

Wat ‘coaching voor ondernemers’ eigenlijk betekent.

Ine Verlinden

Een tiental jaar geleden heb ik een belangrijke wending in mijn leven ervaren. Ik vertoefde toen een hele tijd onder wat je kan noemen ‘klassiek de meest succesvolle mensen’. Ik zag succes en macht, sterke business deals en overvloedige feestjes. En hoewel het er op het eerste zicht aantrekkelijk uit zag, heeft het mij heel anders doen beginnen kijken naar succes. De dingen die ik daar heb gezien, hebben een stevige indruk op me gemaakt.

Read More

De nieuwe generatie ondernemers.

Ine Verlinden

Ik ben mijn carrière ooit begonnen op Vlerick Management School op Innovatie & Ondernemerschap. Geheel nieuw in het ondernemerslandschap zag ik dat al die ondernemers één ding gemeen hadden: Drive en Passie.

Read More

Mis-lukken

Ine Verlinden

Mislukken vs. Succes Boeken, is er eigenlijk een verschil? Om succes te boeken dien je eerst en vooral; te doen, uitproberen, experimenteren, leven, ongeacht het resultaat. Of het nu gaat om 2 stappen die je ervoor moet zetten of 2000.

Read More