Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Blog

Je bent en jong en je ziet wat

Ine Verlinden

Ik herinner mij dat ik als starter vol dromen zat. Dromen om fantastische dingen te realiseren en de wereld een betere plek te maken. Ik zat aan de bron van de vooruitgang en smeet mij in volle overtuiging en overgave op mijn werk. Ik wilde iets doen dat ertoe deed, dat zin had en waar ik mijn talenten volop kon ontplooien en aan de wereld kon aanbieden. Die droom duurde welgeteld een jaar.

Read More

Wat ‘coaching voor ondernemers’ eigenlijk betekent.

Ine Verlinden

Een tiental jaar geleden heb ik een belangrijke wending in mijn leven ervaren. Ik vertoefde toen een hele tijd onder wat je kan noemen ‘klassiek de meest succesvolle mensen’. Ik zag succes en macht, sterke business deals en overvloedige feestjes. En hoewel het er op het eerste zicht aantrekkelijk uit zag, heeft het mij heel anders doen beginnen kijken naar succes. De dingen die ik daar heb gezien, hebben een stevige indruk op me gemaakt.

Read More

De nieuwe generatie ondernemers.

Ine Verlinden

Ik ben mijn carrière ooit begonnen op Vlerick Management School op Innovatie & Ondernemerschap. Geheel nieuw in het ondernemerslandschap zag ik dat al die ondernemers één ding gemeen hadden: Drive en Passie.

Read More

Mis-lukken

Ine Verlinden

Mislukken vs. Succes Boeken, is er eigenlijk een verschil? Om succes te boeken dien je eerst en vooral; te doen, uitproberen, experimenteren, leven, ongeacht het resultaat. Of het nu gaat om 2 stappen die je ervoor moet zetten of 2000.

Read More