Creative and noble leadership can be yours!

 

Would you like personal feedback or get started right away?

Send us a message and we will get back to you soon.

You can also call Ine on 0032 496 264 976 if you prefer personal contact.
 

All the best and talk to you soon,

The Be The Wellbeing Team

Eglantierlaan 43
2020 Antwerp
Belgium

+32 496 264 976

There is a leader in all of us, regardless of your position. When you are truly yourself and close to your core, your leadership naturally shows. And if you want more, you can radiate it towards others too. On a personal, organizational and societal level.  

Be The Wellbeing offers personal coaching and in company training on mature leadership

Mis-lukken

Mis-lukken.

Mislukken vs. Succes Boeken, is er eigenlijk een verschil? Om succes te boeken dien je eerst en vooral; te doen, uitproberen, experimenteren, leven, ongeacht het resultaat. Of het nu gaat om 2 stappen die je ervoor moet zetten of 2000.

Voor sommige successen dien je nu eenmaal heel wat te leren. En dat komt, zeker wanneer het op ervaring en innovaties aankomt, soms enkel voort uit mislukken. Het geeft je nuances, een extra perspectief en een verdieping mee die je anders niet zou kennen.

Ik merk dat bij heel wat volwassen mensen de rode correctie pen van vroeger toch nog heel wat effect heeft.

Onze Belgische culturele roots die weinig risico-nemend zijn, helpen het oude beeld niet kantelen dat het belangrijker is om de juiste antwoorden na te zeggen dan te leren bewegen op onbekend terrein. Er wordt daar de dag van vandaag wel erg op ingezet en daar zal de jongere generatie zeker haar vruchten van plukken.

Ik heb het geluk gehad mijn carrière te zijn gestart op het departement Innovatie. Onder innovatie-mensen was het als vanzelfsprekend dat mislukken aka fouten maken een standaard onderdeel is van het werk.

Je kan fouten zien, bouwt reflectietijd, feedbackloops en milestones in om ruimte te hebben om fouten te maken. En om bewust de lessen van de fouten te integreren.

Je werkt naar je succes toe.

Je mag fouten maken. Wat je sowieso meer ontspannen maakt, waardoor je brein weer optimaler functioneert. En fouten worden niet louter fouten, maar mogelijkheden.

Het worden stapjes onderweg. Je voelt je wijzer, niet dommer.

In sommige dingen zijn we als vanzelf goed. Omdat we het iemand hebben zien voordoen die de wegen al sterk heeft bewandeld, of omdat je een aangeboren talent hebt en je intuïtief weet wat er moet gebeuren.

Maar zelfs dan, als je kiest om een experten niveau te behalen, blijven de beste voor eeuwig nieuwsgierig.

En die maken fouten. Thomas Edison kon het als de beste.

Leer deze attitude praktisch toepassen met het Inner Entrepreneur Coaching programma.

Tot de volgende,
Ine

 
Geschreven door Ine Verlinden

Geschreven door Ine Verlinden